Pro Pharmacy - стоки за одржување и враќање на здравјето со испорака во Македонија
Изберете град
Изберете го вашиот град од паѓачката листа за да наведете начини и времиња за испорака.
Деноноќно, 24/7
  • 🏠
  • Испорака и плаќање

Испорака и плаќање

Ние испорачуваме во земјите од Европа, Азија, Латинска Америка. Апликациите се обработуваат 24/7.

Главната работа за нас е довербата во нашите клиенти, така што нема плаќање преку Интернет на нашата веб-страница. Плаќате за стоката по приемот. Ова ќе ви даде можност да бидете сигурни во квалитетот на производот пред да го купите.

Како работи?

  • Остави барање на страницата.
  • Вашиот личен менаџер ќе ве контактира по телефон и ќе ги разјасни сите детали.
  • Ние ви ја испраќаме парцелата на пригоден начин.
  • Плаќањето се врши по приемот на парцелата.

Методи на испорака

  1. Испорака со курир. Деталите за трошоците и испораката се дискутираат телефонски со вашиот личен менаџер откако ќе ја нарачате.
  2. Испорака по пошта. (време на испорака од 5 до 14 дена, во зависност од регионот на испорака). Вашиот менаџер ќе ви ги каже трошоците за испорака при поставување нарачка.
  3. Испорака преку транспортни компании. Цената и времето на испорака може да се разговараат со вашиот менаџер при поставување нарачка.
  4. Пикап. Датумот кога ќе можете да ја подигнете набавката и адресите на местата за подигање (доколку се присутни во вашиот град) може да се добијат од вашиот менаџер.

Начини на плаќање

Плаќање со готовина или кредитна картичка по приемот.