Pro Pharmacy - стоки за одржување и враќање на здравјето со испорака во Македонија
Изберете град
Изберете го вашиот град од паѓачката листа за да наведете начини и времиња за испорака.
Деноноќно, 24/7
  • 🏠
  • Контакти

Контакти

Е-пошта: [email protected]

Услугата за клиенти прифаќа повици 24/7 (околу часовникот). Ако не можете да поминете низ, испратете барање до е-адресата.

Временска рамка за обработка на барањата

Обично, на услугата за клиенти не треба повеќе од 24 часа за да обработи барање, но за време на продажбата, промоциите и празниците, временската рамка може малку да се зголеми. Проверете ги информациите за контакт и изберете го начинот на контакт што ви е најзгодно.